Smakvandring på turné

Bootcamp & smakupplevelse

Första eventet den 7 mars gjorde succé så nu kör vi igen!

Går det att träna, skratta och äta samtidigt? Jo, vi tycker att det är en bra kombo men den goda närproducerade lunchen kommer direkt efter ett tufft pass i Romeleåsens trolska skogar. Skratten kommer ni ta del av under hela dagen. Det ska vara roligt att träna, gott att äta.

Boka den 1 maj NU!! 

88286570_501229734122059_1213608761139134464_n
IMG_5600

Mindful Smakvandring

Föreställ dig färgerna i skogen, ljudet av vinden, fåglarnas sång & tystnaden. En doft av nybakat bröd och en sprittande, välgörande dryck i glaset. Denna unika och speciella dag är i närvarons tecken.

Vandra & smaka på goda lokala delikatesser presenterat av vår kunniga och inspirerande guide Malin Sparrman och bli guidad utav vår lärare i Mindfulness, Katarina Lundblad, i övningar som öppnar upp för mer sinnesro och avslappning.

Njut av en 4-rätters mindful vandring i naturen.

Smakcykling

Lär känna Romeleåsen på en lite större yta. Följ med oss på en 13 km lång cykeltur där den lokala maten har sin mittpunkt. Njut av fyra rätter som serveras utmed turen och andas in naturen medan vi tar oss fram på traktorvägar i lummig skog. Vi cyklar både uppför och nedför i lagom tempo så både den vana och ovana cyklisten njuter.

Under rundans gång äter vi en 4 rätters meny men lokala delikatesser från våra skånska superhjältar – Mat & Dryckesproducenter.

Eventet är nu bokningsbart!

bikefix
smakvandring_pillehill

Inspirerande smakvandring på PilleHill

På den skånska slätten har vi skapat möjlighet till en hel helg av smakupplevelser. Här får ni en härlig eftermiddag med kulinariska och historiska upplevelser längs med mångtusenåriga bronsåldersgravar, runstenar, galgbacke och vidunderlig utsikt.

Landa in på ert rum och vidare njut av finfina viner från Jannice som vunnit pris för Worlds wine list. Avnjut en kväll med PilleHill-meny innan ni kryper ner i en skön säng med utsikt över åkrar.

Frukosten serveras i matsalen innan dagen kallar och det är dags att fara hem. För att boka så skickar vi er till Sydkusten at PilleHills hemsida men vill du veta mer om just smakvandringen så skickar ni ett mail till oss.