Bootcamp & Smakupplevelse

Går det att träna, skratta och äta samtidigt? Jo, vi tycker att det är en bra kombo men den goda närproducerade lunchen kommer direkt efter ett tufft pass i Romeleåsens trolska skogar. Skratten kommer ni ta del av under hela dagen. Det ska vara roligt att träna.

 

Om evenemanget

 6,5 km löpning i kombination med styrka, intervall och gruppövningar avslutas med en lokalt serverad lunch med trädkronorna som tak. 

 Vi startar kl 11 med en ordentlig uppvärmning och tar oss sedan runt 6,5 km i varierad terräng. När du minst anar det kommer vår instruktör Marie se till att pulsen ökar. Efter lite nedvarvning är det dags för ombyte och något värmande att dricka innan lunchen serveras. Lunchen består av både vegetariskt, chark, dryck & tillbehör och då vi vill att ni ska veta vilka duktiga lokala leverantörer vi har så berättar vi så klart lite om dem.

Njut av en dag med träning, mat och goda vänner. Boka redan NU för att säkra din plats.

Tänk på:
Klä er efter väder. Det kan vara halt, blött, torrt, lerigt, blåsigt eller regnigt. Klä er tränings-rätt och ha ett ombyte med er för att kunna vara ute och äta. Vi kommer vara under tak när vi äter men det kan ändå kännas lite kyligt om inte de svettiga kläderna byts ut.  Bilen har ni i anslutning till startplats och lunchplats. 
 
Välkommen!

Marie & Pernilla

Startplats för denna smakvandringen

Boka Bootcamp & Smak här

september 2023
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1

Tid & Plats

Tid:
Se tid för specifika event. Räkna med ca 3 timmar inklusive träning, ombyte och lunch. Sluttiden är beroende på antal deltagare
 
Plats:
Södra UGGLARP 621, 247 98 Genarp
 

Priser

Vuxen: 795 kr/person inklusive mat, dryck och träning

 Tänk på! Avbokning måste ske 24 timmar innan avsedd vandring. Därefter får ni gå in på “Mitt konto” och boka om er vandring.

Det händer att vi måste ställa in p.g.a. dåligt väder och då rekommenderar vi att ni behåller er plats och låter oss hjälpa er med att boka ett nytt datum. Om ni mot förmodan inte vill boka om till ett nytt datum gör vi en återbetalning. Vi förbehåller oss rätten att ställa in en vandring vid för få anmälda.