Gourmetcykling Romeleåsen - håll utkik efter nytt datum

En njutningsfull dag på cykel bland fält och alléer i skånsk idyll. 4 småföretag serverar mat & dryck till er under dagen. Följ kartan och starta smakturen i er takt och njut av en dag rullandes på cykel. Detta är ett event tillsammans med The Lodge, Torna Hällestad Lanthandel samt Skånska Spritfabriken. Det är arrangerat av Smakupplevelser i Skåne.

Om evenemanget

Ta bussen eller bilen till Knivsåsen/The Lodge och starta din cykeltur där ifrån. Vid övernattning på The Lodge startar ni kl 12.00.

Med en karta i mobilen eller i handen följer du sedan vägen Torna Hällestad Lanthandel. Här får du något gott från menyn tillsammans med en öl från Lundabrygg. Passa på att testa något mer innan ni cyklar vidare. Deras sortiment är finfint. Njut sedan av en lite mer kuperad sträcka upp till Vackert beläget The Lodge där ni möter Jan Rothman som serverar er en härlig GT. När ni kan allt om gin serveras det en Bowl från köket på The lodge. Vyn högt över trädtopparna är svårslagen och här sitter ni bara och njuter en stund.

Nu kan du antingen avrunda er Gourmetcykling och ta er hemåt eller stanna kvar för att…

.. ta på er morgonrocken och traska in i deras nya spa och sedan kanske beställer något gott från menyn samt ett glas bubbel som kan locka under kvällen. Sov lyxigt i härliga rum och sköna sängar och vakna sedan till en fantastisk frukost i restaurangen innan ni åker hemåt igen dagen efter.

(Detta bokas som Gourmetcykling med övernattning)

Tips är att ta med en ryggsäck för ev väder men också att kunna köpa med sig godsaker hem.

Vi samarbetar med Travelshop i Malmö och om du önskar hyra en cykel så bokar du på www.travelshop.se

De levererar cykeln till start och hämtar där du slutar. Bra va!

Startplats för denna smakvandringen

Boka Gourmetcykling Romeleåsen här

augusti 2020
mån tis ons tor fre lör sön
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Tid & Plats

Vuxen: 795 kr/person dagstur inklusive mat & dryck som serveras på respektive ställe.

Vuxen Övernattning The Lodge: fr 1190 kr-1790 kr/person 

övernattning inkl. dagstur, tillgång till spa, övernattning och frukost på lyxiga hotellet The Lodge.

Välj mellan:

Treetop hotellrum 1290kr/p

Cabin 1190 kr/p

svit 1790 kr/p

enkelrumstillägg 400 kr

Skriv i meddelande vad ni önskar. Priset uppdateras i fakturan som skickas separat och kanske inte överensstämmer med bokningssumman.

På kvällen har ni möjlighet att beställa något gott från barmenyn samt något att dricka från baren. Ni njuter av en magnifik vy över Romeleåsen och sover i sköna sängar. Efter en härlig frukost tar ni er så sakta hemåt igen.

När du bokat in dig kommer en bekräftelse med information samt en karta att skickas till din mail. Denna karta talar om vilken väg du/ni ska cykla och vad ni kan kika på utmed vägen. Det är viktigt att du startar inom rätt tidsram för att vi ska kunna minska på antalet personer på samma ställe samtidigt. Detta är ett event för att lyft de små företagen på Romeleåsen och för att vi vet att du kommer älska det!! 

Kontakta oss om du har frågor på info@smakvandring.se

Tänk på! Avbokning måste ske 24 timmar innan avsett event. Därefter får ni gå in på “Mitt konto” och boka om er vandring.

Det händer att vi måste ställa in p.g.a. dåligt väder och då rekommenderar vi att ni behåller er plats och låter oss hjälpa er med att boka ett nytt datum. Om ni mot förmodan inte vill boka om till ett nytt datum gör vi en återbetalning. Vi förbehåller oss rätten att ställa in en vandring vid för få anmälda.