Mindful Smakvandring

Föreställ dig färgerna i skogen, ljudet av vinden, fåglarnas sång & tystnaden. En doft av nybakat bröd och en sprittande, välgörande dryck i glaset. Denna unika och speciella dag är i närvarons tecken.

Vandra & smaka på goda lokala delikatesser presenterat av vår kunniga och inspirerande guide Malin Sparrman och bli guidad utav vår lärare i Mindfulness baserad stressreduktion, Katarina Lundblad,  i övningar som öppnar upp för mer sinnesro och avslappning. 

Njut av en 4-rätters mindful vandring i naturen.

Om evenemanget

Mindfulness i trolska Romeleskogen

För dig som inte provat mindful Smakvandring tidigare så är detta ett fint tillfälle att på ett enkelt och avslappnat sätt att ta del av den bästa platsen för andrum. Är du mer erfaren så kommer du kunna gå djupare och få en ny vidare upplevelse. 

Låt dig överraskas och vara förutsättningslös denna dag för en större upplevelse av det vi smakar på och det vi vandrar genom. Vi skogsbadar och öppnar upp för att lyssna på tystnaden i vinden, tar in alla färger, stillhet och rörelser med övningar. Det är just i mötet mellan närvaro, natur och sinnen som du kan njuta av olika dofter, konsistenser & smaker.

En fest för smaklökar & sinnen i vacker natur.

Praktisk information

Vandring tar ca 4 timmar och vi rekommenderar oömma kläder då någon övning kan ske sittandes eller liggandes på marken. Bra skor för underlaget och en tröja kan vara skön att ta på när vi ska sitta en stund.  

Bilen har ni i anslutning till parkeringen vid The Lodge på Romeleåsen. Där finns också en toalett.

Startplats för denna smakvandring

Boka Mindful Smakvandring

januari 2021
mån tis ons tor fre lör sön
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Tid & Plats

Tid: 

Eventet pågår mellan kl 11.00-15.00 ca 

 
Plats: 
Södra UGGLARP 621, 247 98 Genarp
 

Priser

Vuxen: 1195 kr/person inklusive mat, dryck och guidning

 Tänk på! Avbokning måste ske 24 timmar innan avsedd vandring. Därefter får ni gå in på “Mitt konto” och boka om er vandring.

Det händer att vi måste ställa in p.g.a. dåligt väder och då rekommenderar vi att ni behåller er plats och låter oss hjälpa er med att boka ett nytt datum. Om ni mot förmodan inte vill boka om till ett nytt datum gör vi en återbetalning. Vi förbehåller oss rätten att ställa in en vandring vid för få anmälda.