För Företag

Smakvandringar

Walk, Talk & Eat är en ny upplevelse för både personal och kunder. Följ med på en guidad smakvandring med start från The Lodge på Romeleåsens topp. Vandra genom omväxlande natur, upplev den hänförande utsikten och njut tillsammans av vackert uppdukade delikatesser från Skånes finaste matproducenter. 

IMG_6507
88286570_501229734122059_1213608761139134464_n

Aktivitet & Smakupplevelser

Är ni ett gäng som vill utmana er själva? En grupp som behöver tightas till? Boka då en teamutveckling med puls eller en lite strategisk som får hjärnan att tänka till. Maten är alltid i fikus och det serveras en vältalig meny som i grunden kommer från lokala producenter. Kika in här för att veta mer om:

Får & Food grupputveckling

Teamtrekking & Smakuppklevelse

Bootcamp & Smakupplevelse

MTB & Smakupplevelse

 

Personal & Kundgåva​

Beställ en box fylld av produkter som kan ätas när som helst och med vem som helst. Med allt från choklad, tillverkad av vår egna smakupplevelseleverantör Van Ufford, eller nyrostat kaffe från Södra Sandby, Smakfull marmelad från ConCoct i Tomelilla och drycker samt krydderier. En mix av goda Skånska delikatesser som passar till alla tillfällen.

Går en i gänget i pension eller fyller jämnt? Köp ett presentkort på våra fina aktiviteter. Valet är fritt och så också summan. Kanske ska ni gå alla tillsammans? 

smakjul