Smakvandringar för företag

Smakvandra på Romeleåsen

Walk, Talk & Eat är en upplevelse för både personal och kunder. Följ med på en guidad smakvandring med start från The Lodge på Romeleåsens topp. Vandra genom omväxlande natur, upplev den hänförande utsikten och njut tillsammans av vackert uppdukade delikatesser från Skånes finaste matproducenter. Alla produkter kommer från skånska matproducenter med egen produktion och i vissa fall gårdsförsäljning. Våra matkunniga guider berättar om smakerna och bjuder på intressant bakgrund om traktens kultur och historia.

Vill ni komplettera med övernattning och konferens så har vi den flexibla lösningen. Vi samarbetar med flera boende och gårdar och kan skapa de perfekta dagarna till just er. Tänk er att jobba framför brasan på Hällåkra vingård eller njuta av en vinprovning till middagen, serverad i orangeriet.

Vi skapar – ni njuter!

Smakvandring Stor 4-5 h, ca 6 km

Smakvandring Stor innehåller flera olika smakstationer med ett mättande utbud av skånska delikatesser och drycker. Här finns gott om tid till reflektioner & samtal i arbetslaget eller med kunderna samtidigt som ni njuter av lokala delikatesser i en fantastisk natur.

Komplettera med FLOW – ett verktyg för att bättre kunna kommunicera i gruppen.0Pris: från 14.630 kr ex moms (upp till 14 personer sedan tillkommer 1045:-/person)

IMG_2491
IMG_3017

Smakvandring Mellan 2–2,5 h, ca 4 km

Smakvandring Mellan innehåller, liksom den stora, flera smakstationer under ca 4.5 km. Utbudet av maten är mättande, därför rekommenderar vi att den ersätter er ordinarie konferenslunch.Passa på att ta era personliga samtal under vandringen och njut av naturens kraft och harmoni.

Pris: från 9.520 kr (upp till 16 personer som är minimum sedan tillkommer 595:-ex moms/person)

Smakvandring Liten 1–1,5 h, ca 3 km

Smakvandring Liten innehåller ett par smakstationer med ostar, kex/knäckebröd, chark samt något annat tilltugg och drycker. Därför passar den bäst som ett avbrott under Er konferensdag på The Lodge alternativt som en alkoholfri ”fördrink´s vandring” före middagen. Ring eller klicka på ”Boka Smakvandring” på denna sida för information om hur vi kan skapa det bästa eventet till er grupp. 

Pris: från 5.530 kr (upp till 14 personer sen tillkommer 395:-/person)

smak_nyabilder_5050_romele

Samtliga priser exklusive moms. I samtliga vandringar och event kan innehållet variera något beroende på säsong!