Smakvandringar för företag

Smakvandra på Romeleåsen

Walk, Talk & Eat är en ny upplevelse för både personal och kunder. Följ med på en guidad smakvandring med start från The Lodge på Romeleåsens topp. Vandra genom omväxlande natur, upplev den hänförande utsikten och njut tillsammans av vackert uppdukade delikatesser från Skånes finaste matproducenter. Alla produkter kommer från skånska matproducenter med egen produktion och i vissa fall gårdsförsäljning. Våra matkunniga guider berättar om smakerna och bjuder på intressant bakgrund om traktens kultur och historia.

Vill ni komplettera med övernattning och konferens så har vi den flexibla lösningen. Vi samarbetar med flera boende och gårdar och kan skapa de perfekta dagarna till just er. Tänk er att jobba framför brasan på Hällåkra vingård eller njuta av en vinprovning till middagen, serverad i orangeriet. Sova gott i lyxiga sängar på Nötesjö hotell eller gör den där ölprovningen ni alltid önskat på Hönsinge Hantwerksbryggeri.

Vi skapar – ni njuter!

Smakvandring Stor 4-5 h, ca 6 km

Smakvandring Stor innehåller flera olika smakstationer med ett mättande utbud av skånska delikatesser och drycker. Här finns gott om tid till reflektioner i arbetslaget, samtidigt som ni njuter av lokala delikatesser.

Guidning enligt ovan.

Pris: 16.030 kr (vid fler än 14 personer tillkommer 1145:-/person)

IMG_2491
IMG_3017

Smakvandring Mellan 2–2,5 h, ca 4 km

Smakvandring Mellan innehåller, liksom den stora, flera smakstationer under ca 4.5 km. Utbudet av maten är mättande, därför rekommenderar vi att den ersätter Er ordinarie konferenslunch. 

Passa på att ta era personliga samtal under vandringen och njut av naturens kraft och harmoni.

Guidning enligt ovan.

Pris: 8.800 kr (vid fler än 16 personer tillkommer 550:-/person)

Smakvandring Liten 1–1,5 h, ca 3 km

Smakvandring Liten innehåller ett par smakstationer med ostar, kex/knäckebröd, chark samt något annat tilltugg och drycker. Därför passar den bäst som ett avbrott under Er konferensdag på The Lodge alternativt som en alkoholfri ”fördrink´s vandring” före middagen. Liten Smakvandring kan också åka på turné och kan ta sig dit, där just ni har konferens. Ring eller klicka på “Boka Smakvandring” på denna sida för information om hur vi kan skapa det bästa eventet till er grupp. 

Pris: 4.740 kr (vid fler än 12 personer tillkommer 395:-/person)

smak_nyabilder_5050_romele

Samtliga priser exklusive moms. I samtliga vandringar och event kan innehållet variera något beroende på säsong!