Smakvandringar för företag

Smakvandra på Romeleåsen, Christinehof eller i Malmö

Walk, Talk & Eat är en upplevelse för både personal och kunder. Följ med på en guidad smakvandring.Vandra genom omväxlande natur, upplev den hänförande utsikten och njut tillsammans av vackert uppdukade delikatesser från Skånes finaste matproducenter. Alla produkter kommer från skånska matproducenter med egen produktion och i vissa fall gårdsförsäljning. Våra matkunniga guider berättar om smakerna och bjuder på intressant bakgrund om traktens kultur och historia.

Vill ni komplettera med övernattning och konferens så har vi den flexibla lösningen. Vi samarbetar med flera boende och gårdar och kan skapa de perfekta dagarna till just er. Vi connectar er gärna till hotell och cykeluthyrning.

Vi skapar – ni njuter!

Smakvandring Stor 3-4 h, ca 6 km

Smakvandring Stor innehåller flera olika smakstationer med ett mättande utbud av skånska delikatesser och drycker. Här finns gott om tid till reflektioner & samtal i arbetslaget eller med kunderna samtidigt som ni njuter av lokala delikatesser i en fantastisk natur. Vandringen är ca 6 km och eventet ses som en middag.

Smakvandringen utgår från The lodge på Romeleåsen eller Christinehof slott på Österlen  

Är ni ett företag i Malmö så är vi just nu i uppstart för att skapa fler smakvandringar just här

Pris: från 10.660 kr ex moms (upp till 10 personer sedan tillkommer 1066:-/person)

Smakvandring 2–2,5 h, ca 4 km

Smakvandring Mellan innehåller, liksom den stora, flera smakstationer under ca 4 km. Utbudet av maten är mättande, därför rekommenderar vi att den ersätter er ordinarie konferenslunch. Passa på att ta era personliga samtal under vandringen och njut av naturens kraft och harmoni. 

Smakvandring mellan kan utföras på Romeleåsen, Christinehofs slottspark samt i Malmö som är i uppstart.

Pris: från 6.995 kr (upp till 10 personer som är minimum sedan tillkommer 695:-ex moms/person)

Smakvandring Liten 1–1,5 h, ca 3 km

Smakvandring Liten innehåller en smakstation med ostar, kex/knäckebröd, chark samt något annat tilltugg och drycker. Därför passar den bäst som ett avbrott under Er konferensdag eller alternativt som en alkoholfri ”fördrink´s vandring” före middagen. Att sträcka på benen och komma ut i friska luften en stund är alltid uppskattat. Att dessutom få sig något gott att äta och dricka från det lokala köket är fantastiskt! 

Klicka på ”Boka Smakvandring” på denna sida för information om hur vi kan skapa det bästa eventet till er grupp. 

Pris: från 4.950 kr (upp till 10 personer sen tillkommer 495:-/person)

Samtliga priser exklusive moms. I samtliga vandringar och event kan innehållet variera något beroende på säsong!