Smakvandra på Romeleåsen

Walk, Talk & Eat är en ny upplevelse för både personal och kunder. Följ med på en guidad smakvandring med start från The Lodge på Romeleåsens topp. Vandra genom omväxlande natur, upplev den hänförande utsikten och njut tillsammans av vackert uppdukade delikatesser från Skånes finaste matproducenter. Alla produkter kommer från skånska matproducenter med egen produktion och i vissa fall gårdsförsäljning. Våra matkunniga guider berättar om smakerna och bjuder på intressant bakgrund om traktens kultur och historia.

En smakupplevelse på plats där just Ni befinner er. För företagets kundbjudningar eller personalevent, för föreningar, tjejkvällen eller herrmiddagen. Vi dukar upp delikata smaker och guidar er igenom skånska producenters mathantverk och delar med oss av anekdoter och berättelser från svunna tider.

Smakvandring Stor 4-5 h, ca 6 km

Smakvandring Stor innehåller flera olika smakstationer med ett mättande utbud av skånska delikatesser och drycker. Här finns gott om tid till reflektioner i arbetslaget, samtidigt som ni njuter av lokala delikatesser.

Guidning enligt ovan.

Smakvandring Mellan 2–2,5 h, ca 4 km

Smakvandring Mellan innehåller, liksom den stora, flera smakstationer under ca 4.5 km. Utbudet av maten är mättande, därför rekommenderar vi att den ersätter Er ordinarie konferenslunch. 

Passa på att ta era personliga samtal under vandringen och njut av naturens kraft och harmoni.

Guidning enligt ovan.

Smakvandring Liten 1–1,5 h, ca 3 km

Smakvandring Liten innehåller ett par smakstationer med ostar, kex/knäckebröd, chark samt något annat tilltugg och drycker. Därför passar den bäst som ett avbrott under Er konferensdag på The Lodge alternativt som en alkoholfri ”fördrink´s vandring” före middagen. Liten Smakvandring kan också åka på turné och kan ta sig dit, där just ni har konferens. Ring eller klicka på “Boka Smakvandring” på denna sida för information om hur vi kan skapa det bästa eventet till er grupp. 

Smakupplevelse ca 1,5 timme

Ett perfekt event till kundbjudningar eller till personalträffen. Vi kommer till er och Ni får avnjuta en komponerad smakupplevelse som är mer än delikat, uppdukat på plats hos er. Det blir en historieberättande upplevelse om produkterna från de skånska slätterna tillsammans med anekdoter och berättelser från förr.

Priser & Boka

Smakvandring Stor
Pris: 16030 kr
 (vid fler än 14 personer tillkommer 1145:-/person)

Smakvandring Mellan
Pris: 8800 kr (vid fler än 16 personer tillkommer 550:-/person)

Smakvandring Liten
Pris: 4 740 kr (vid fler än 12 personer tillkommer 395:-/person)

Samtliga priser exklusive moms. I samtliga vandringar och event kan innehållet variera något beroende på säsong!