Företag

Ny energi för alla

Walk, Talk & Eat är en ny upplevelse för både personal och kunder. Följ med på en guidad smakvandring med start från The Lodge på Romeleåsens topp. Vandra genom omväxlande natur, upplev den hänförande utsikten och njut tillsammans av vackert uppdukade delikatesser från Skånes finaste matproducenter. Alla produkter kommer från skånska matproducenter med egen produktion och i vissa fall gårdsförsäljning. Våra matkunniga guider berättar om smakerna och bjuder på intressant bakgrund om traktens kultur och historia.

En smakupplevelse på plats där just Ni befinner er. För företagets kundbjudningar eller personalevent, för föreningar, tjejkvällen eller herrmiddagen. Vi dukar upp delikata smaker och guidar er igenom skånska producenters mathantverk och delar med oss av anekdoter och berättelser från svunna tider.

 

Smakvandring Stor 4-5 h, ca 6 km

Pris: 14000 kr (vid fler än 16 personer tillkommer 955:-/person)

Smakvandring Stor innehåller flera olika smakstationer med ett mättande utbud av skånska delikatesser och drycker. Guidning enligt ovan.

 

Smakvandring Mellan 2–2,5 h, ca 4 km

Pris: 8 000 kr (vid fler än 16 personer tillkommer 550:-/person)

Smakvandring Mellan innehåller, liksom den stora, flera smakstationer. Utbudet av maten är mättande, därför rekommenderar vi att den ersätter Er ordinarie konferenslunch. Guidning enligt ovan.

 

Smakvandring Liten 1–1,5 h, ca 3 km

Pris: 4 700 kr (vid fler än 12 personer tillkommer 395:-/person)

Smakvandring Liten innehåller en smakstation med ostar, kex/knäckebröd, något annat tilltugg samt dryck. Därför passar den bäst som ett avbrott under Er konferensdag på The Lodge alternativt som en alkoholfri ”fördrink´s vandring” före middagen.

Liten Smakvandring kan också åka på turné och kan ta sig dit, där just ni har konferens. Ring för prisuppgift och information.

 

Smakupplevelse ca 1,5 timme

Pris: 4500 kr (vid fler än 15 personer tillkommer 300:-/person)

Ett perfekt event till kundbjudningar eller till personalträffen. Vi kommer till er och Ni får avnjuta en komponerad smakupplevelse som är mer än delikat, uppdukat på plats hos er. Det blir en historieberättande upplevelse om produkterna från de skånska slätterna tillsammans med anekdoter och berättelser från förr.

Smak & Action med 167 m.ö.h

En smakupplevelse med aktivitet. För mer information kontakta info@smakvandring.se.

 

Samtliga priser exklusive moms.

I samtliga vandringar och event kan innehållet variera något beroende på säsong!