Fulltofta - För närvarande inga datum men håll utkik!

En smakvandring med skånsk själ

I det mörka och mossiga skogarna kring fulltofta kan en riktigt känna doften av skog. Här vandrar du 6 km i vacker trolsk natur tillsammans med en guide som presenterar mat, dryck och omgivningen. Efter fem matiga stopp avrundar vi med lokalt rostat kaffe och något sött innan ni far vidare till nästa äventyr. Vår smakvandring på Fulltofta ger dig Skåne som en delikatess.

Praktisk information

Aktiviteten tar cirka 4h och det är bra om du klär dig efter väder. Bra och rejäla skor är att föredra, men inte nödvändigt. Den här aktiviteten passar vuxna över 18 år, med bra kondition. Stigar och vägar är inte alltid rullstolsvänliga men hunden får gärna följa med. 

Hundar Är Tillåtna

Har du hund som du vill ta med så är de varmt välkomna! Det finns dock begränsat antal platser för hundarna, så vänligen var beredd på att det kan visa sig att era hundar inte kan följa med på just den vandring som ni bokar. Även hunden kommer att bjudas på lite delikatesser och vatten.

För att det ändå ska bli en upplevelse för alla i gruppen, vill vi hålla vissa riktlinjer vad gäller hund:

– Hunden måste hållas kopplad under hela vandringen.

– Hunden får inte vistas framme vid matborden. Det kommer finnas möjligheter för hunden att kopplas upp vid varje stopp.

– Alla gillar inte hund (även om vi gör det) så visa hänsyn till gruppen

– Vi vandrar genom ko-hagar och där är det extra viktigt att visa respekt för betesdjuren. Följ guidens instruktioner.

Startplats för denna smakvandringen

BOKA SMAKVANDRING HÄR

Kontrollera tillgänglighet och välj den dag som passar. Fyll därefter i uppgifter såsom antal vuxna, antal barn och hundar som ni vill boka.
december 2019
mån tis ons tor fre lör sön
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Priser

Vuxen: 1195 kr/person inklusive mat, dryck och guide.
(Köper du två biljetter eller fler betalar du endast 995 kr/biljett)

Barn: 499 kr/barn
(Gäller endast ålder 7–12 år)

Hund: 99 kr/hund

Tänk på! Avbokning måste ske 24 timmar innan avsedd vandring. Därefter får ni gå in på “Mitt konto” och boka om er vandring.

Det händer att vi måste ställa in p.g.a. dåligt väder och då rekommenderar vi att ni behåller er plats och låter oss hjälpa er med att boka ett nytt datum. Om ni mot förmodan inte vill boka om till ett nytt datum gör vi en återbetalning. Vi förbehåller oss rätten att ställa in en vandring vid för få anmälda.

Omdömen för denna smakvandring