Gourmettrampet

En njutningsfull dag på cykel bland fält och alleer i skånsk idyll. 4 småföretag serverar mat & dryck till er under dagen. Följ kartan och starta smakturen.

Detta är ett event tillsammans med Sydkusten at PilleHill, Hällåkra vingård, Hönsinge Hantwerksbryggeri samt Anitas i Börringe

Om evenemanget

Ta tåget till Skurup station och starta din cykeltur där ifrån.

Med en karta i mobilen eller i handen följer du sedan vägen till Sydkusten at Pillehill där du får avnjuta dagens första rätt på deras nybyggda, mysiga uteservering. Cykla sedan vidare genom alléer och mellan rapsfält till Hönsinge Hantwerksbryggeri. Njut I anrik miljö och ta del av vad som serveras i baren. Magnus och Ulf är redo att servera er en ölbricka och lite tilltugg.

Efter en stund tar du cyklen och tar dig till Hällåkra Vingård. Här får du smaka på vin från gårdens egna druvor och något smarrigt från köket som Joanna tillagat. Mick berättar om gårdens historia och vinets start medan du njuter av vyn över vinfälten.

Nu kan du antingen avrunda ert Gourmettramp eller stanna kvar för att…

…checka in i det lilla tältet och göra dig hemmastadd inför en kväll med vin, mat och harmoni. Detta bokas i anslutning till Gourmettrampet.

När det sedan är dags att knyta sig så ligger lugnet vackert och solen är precis nedgången. När du vaknar så har vi frukostkorgen klar och kaffet doftar från köket.  När ni haft er lugna morgon är det dags att trampa hemåt igen eller till svedala/skurups station för att ta tåget hem. 

(För en kostnad av 100 kr/cykel sätter ni upp er på stationskörning. Då packar vi cyklarna på bilen och blir körda till närmsta station eller om ni bor närmare blir ni körda dit. Dessa körningar är begränsade)

Tips är att ta med en ryggsäck för ev väder men också att kunna köpa med sig godsaker hem.

Vi samarbetar med Travelshop i Malmö och om du önskar hyra en cykel så bokar du på www.travelshop.se

De levererar cykeln till start och hämtar där du slutar. Bra va!?

Startplats för denna smakcykling

BOKA GOURMETTRAMPET HÄR

Kontrollera tillgänglighet och välj den tid som passar. Fyll därefter i uppgifter såsom antal vuxna, antal barn och hundar som ni vill boka.
augusti 2020
mån tis ons tor fre lör sön
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Priser

Vuxen: 795 kr/person dagstur inklusive mat & dryck 

Barn: 495 kr/barn
dagstur (Gäller endast ålder 7–12 år)

Vuxen: 1395 kr/person 

övernattning inkl. dagstur, kvällsmiddag, tält och frukost.

När du bokat in dig kommer en bekräftelse med information samt en karta att skickas till din mail. Denna karta talar om vilken väg du/ni ska cykla och vad ni kan kika på utmed vägen. Det är viktigt att du startar inom rätt tidsram för att vi ska kunna minska på antalet på samma ställe samtidigt. Detta är ett event för att lyft de små företagen på söderslätt och för att vi vet att du kommer älska det!! 

Kontakta oss om du har frågor på info@smakvandring.se

Tänk på! 

Avbokning måste ske 48 timmar innan avsett event. Därefter får ni välja nytt datum eller använda er bokning som presentkort på våra övriga event.

Det händer att vi måste ställa in p.g.a. dåligt väder. Vi förbehåller oss den rätten att ställa in en vandring vid för få anmälda.