Gourmettrampet

En njutningsfull dag på cykel bland fält och alleer i skånsk idyll. 4 småföretag serverar mat & dryck till er under dagen. Följ kartan och starta smakturen.

Detta är ett event tillsammans med Sydkusten at PilleHill, Hällåkra vingård, Hönsinge Hantwerksbryggeri samt Anitas i Börringe

Om evenemanget

Ta tåget till Svedala station och starta din tur där ifrån.

Med en karta i mobilen eller i handen följer du sedan vägen till Anitas i Börringe där du får avnjuta dagens första rätt. Cykla sedan vidare genom alléer och mellan rapsfält till Hällåkra vingård. Njut bland vinrankor och ta del av vad som serveras från köket. Ett litet glas vin till det så klart.

Efter en stund tar du cyklen och tar dig till Hönsinge Hantwersbryggeri. Jo, ölen ska så klart provas och här har du möjligheten till ett gediget, gott småproducerat öl.

När törsten är dämpad så cyklar ni till vårt sista stopp på Sydkusten at PilleHill där det doftar ljuvligt från köket. Beställ ett glas vin till den goda kalkonrätten (för här jobbar vi också lokalt och har ett fint samarbete med Toftebo kalkon)

Kanske vill ni övernatta? Boka då in er i förväg. Om ni känner er nöjda för dagen så cyklar ni till Skurups station och tar er hemåt med tåg.

Tips är att ta med en ryggsäck för ev väder men också att kunna köpa med sig godsaker hem.

Vi samarbetar med Travelshop i Malmö och om du önskar hyra en cykel så bokar du på www.travelshop.se

De levererar cykeln till start och hämtar där du slutar. Bra va!?

Startplats för denna smakcykling

BOKA GOURMETTRAMPET HÄR

Kontrollera tillgänglighet och välj den tid som passar. Fyll därefter i uppgifter såsom antal vuxna, antal barn och hundar som ni vill boka.
maj 2020
mån tis ons tor fre lör sön
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Priser

Vuxen: 795 kr/person inklusive mat & dryck 

Barn: 495 kr/barn
(Gäller endast ålder 7–12 år)

När du bokat in dig kommer en bekräftelse med information samt en karta att skickas till din mail. Denna karta talar om vilken väg du/ni ska cykla och vad ni kan kika på utmed vägen. Det är viktigt att du startar inom rätt tidsram för att vi ska kunna minska på antalet på samma ställe samtidigt. Detta är ett event för att lyft de små företagen på söderslätt och för att vi vet att du kommer älska det!! 

Kontakta oss om du har frågor på info@smakvandring.se

Tänk på! 

Avbokning måste ske 48 timmar innan avsett event. Därefter får ni välja nytt datum eller använda er bokning som presentkort på våra övriga event.

Det händer att vi måste ställa in p.g.a. dåligt väder. Vi förbehåller oss den rätten att ställa in en vandring vid för få anmälda.