Gourmetdressin Björnstorp

Tidsåtgång: 3h
Åldrar: 12+

Turbeskrivning

I sommar gästspelar dressin i Björnstorp oss igen och tillsammans skapar vi Gourmet på räls. Under tre timmar får du avnjuta en härligt somrig meny med olika inslag av chark, fisk och grönt. Du blir mätt, det lovar vi!

Ostar kommer att serveras och fisk av olika slag tillsammans med lika drycker. Allt kommer så klart från våra duktiga skånska producenter och bönder. Guided berättar om maten på stoppen och njuter längs vägen med härliga samtal gör ni.

Inkluderat / Exkluderat

I varje steg av resan prioriterar vi hållbarhet och ansvarsfull turism. Vi arbetar med lokala samhällen för att säkerställa att våra turer har en positiv inverkan på miljön och de människor vi möter på vägen. Följ med oss ​​på en upptäckts- och utforskningsresa och upptäck världens mest otroliga destinationer med oss.

✅ Cykling
✅ Guide
✅ Middag

Mötesplats

Tänk på! Avbokning måste ske minst 24 timmar innan avsedd vandring. 

Det händer att vi måste ställa in p.g.a. dåligt väder och då rekommenderar vi att ni behåller er plats och låter oss hjälpa er med att boka ett nytt datum. Om ni mot förmodan inte vill boka om till ett nytt datum gör vi en återbetalning. Vi förbehåller oss rätten att ställa in en vandring vid för få anmälda.

Bokningsförfrågan

Du kanske är intresserad i några av våra andra turer...

Presentkort från great days/ happy day/ före 2024

Hej! Tack för att du har köpt ett presentkort till en av våra produkter. Nedan följer instruktioner till hur du får igenom din bokning ordentligt. Du kan alltid kontakta oss om du har några problem. Om ditt presentkort inte fyller hela beloppet kommer du bli fakturerad i efterhand.

Steg 1

Ange koden: GIFT-CARD-BOOKING i fältet (Kampanjkod / Promo Code).

Steg 2

Ange koden du fått från great / happy days i fältet under bokningsfrågor.

Spela videoklipp