Smakvandring Romeleåsen

Tidsåtgång: 3.5h
Åldrar: Alla

Turbeskrivning

Romeleåsen är som ett eget litet rike med klippiga höjder, dalgångar och tät skog.
Vi kan lova en härlig upplevelse med fina utsiktspunkter, grönskande ängar och skuggig bokskog.

Om vandringen

Terrängen är kuperad, så ta bekväma vandringskor och kläder efter väder. Räkna med ca 4 timmars vandring inkl avsmakning.

OM Maten

Vi dukar upp härliga delikatesser från små, lokala producenter, med passion för sin tillverkning. Vår guide leder er genom maten, dryckerna, dess härkomst, samt traktens kultur och historia. Ni får smaka på bl a fisk, fågel, ostar, kex, marmelader, olika korvar, svamp och ett stort antal drycker som passar fint till, och mycket mer.

Hundar Är Tillåtna

Har du hund som du vill ta med så är de varmt välkomna! Det finns dock begränsat antal platser för hundarna, så vänligen var beredd på att det kan visa sig att era hundar inte kan följa med på just den vandring som ni bokar. Även hunden kommer att bjudas på lite delikatesser och vatten.

För att det ändå ska bli en upplevelse för alla i gruppen, vill vi hålla vissa riktlinjer vad gäller hund:

– Hunden måste hållas kopplad under hela vandringen.

– Hunden får inte vistas framme vid matborden. Det kommer finnas möjligheter för hunden att kopplas upp vid varje stopp.

– Alla gillar inte hund (även om vi gör det) så visa hänsyn till gruppen

– Vi vandrar genom ko-hagar och där är det extra viktigt att visa respekt för betesdjuren. Följ guidens instruktioner.

Inkluderat / Exkluderat

I varje steg av resan prioriterar vi hållbarhet och ansvarsfull turism. Vi arbetar med lokala samhällen för att säkerställa att våra turer har en positiv inverkan på miljön och de människor vi möter på vägen. Följ med oss ​​på en upptäckts- och utforskningsresa och upptäck världens mest otroliga destinationer med oss.

✅ Mat
✅ Dryck
✅ Guide

Mötesplats

Tänk på! Avbokning måste ske minst 24 timmar innan avsedd vandring. 

Det händer att vi måste ställa in p.g.a. dåligt väder och då rekommenderar vi att ni behåller er plats och låter oss hjälpa er med att boka ett nytt datum. Om ni mot förmodan inte vill boka om till ett nytt datum gör vi en återbetalning. Vi förbehåller oss rätten att ställa in en vandring vid för få anmälda.

Bokningsförfrågan

Du kanske är intresserad i några av våra andra turer...

Presentkort från great days/ happy day/ före 2024

Hej! Tack för att du har köpt ett presentkort till en av våra produkter. Nedan följer instruktioner till hur du får igenom din bokning ordentligt. Du kan alltid kontakta oss om du har några problem. Om ditt presentkort inte fyller hela beloppet kommer du bli fakturerad i efterhand.

Steg 1

Ange koden: GIFT-CARD-BOOKING i fältet (Kampanjkod / Promo Code).

Steg 2

Ange koden du fått från great / happy days i fältet under bokningsfrågor.

Spela videoklipp