Smakcykling Romeleåsen

Tidsåtgång: 4h
Åldrar: alla

Turbeskrivning

Följ med på en härlig och lite utmanande tur på cykel i skogen. Vi tar oss fram på traktorvägar både uppför och nedför och genom . Under rundans gång äter vi en 3 rätters meny men lokala delikatesser från våra skånska superhjältar – Mat & Dryckesproducenter.

Om evenemanget

En ca 13 km cykling i ljuvlig natur med lite uppför och lite nedför, precis vad Skåne och Romeleåsen kan åstadkomma.

Med en tur nedför i sakta mak och inte långt från starten kommer första stoppet där du får ta del av godsaker från skånes duktiga producenter uppdukat under trädkronorna. Vi cyklar sedan vidare mot nästa mål och oavsett om du är en ovan eller rutinerad cyklist så är detta något för dig. Vi gör det tillsammans och har inte bråttom.

Menyn består av både vegetariskt, chark, dryck & tillbehör och kommer avslutas med gott nybryggt kaffe med något sött till. Då vi vill att ni ska veta vilka duktiga lokala leverantörer vi har så berättar vi så klart lite om dem. Ni kommer att få en karta med er och i gruppen tar ni er tillsammans fram till stoppen där er guide kommer finnas för att duka upp till er

Njut av en dag med cykling, mat och goda vänner. Boka redan NU för att säkra din plats.

Tänk på:
Klä er efter väder. Det kan vara halt, blött, torrt, lerigt, blåsigt eller lite regnigt.

Cykeln du tar med dig bör vara en mountainbike eller stadscykel med lite tjockare däck (ingen landsvägscykel) Vi tar oss fram på grusvägar. Vi önskar att ni har hjälm på när vi cyklar. Vi ansvarar inte för ev olyckor men finns till hands med pump och bil om något skulle hända.

Bilen har ni i anslutning till startplats och lunchplats. Toalett finns i start och mål.

Inkluderat / Exkluderat

I varje steg av resan prioriterar vi hållbarhet och ansvarsfull turism. Vi arbetar med lokala samhällen för att säkerställa att våra turer har en positiv inverkan på miljön och de människor vi möter på vägen. Följ med oss ​​på en upptäckts- och utforskningsresa och upptäck världens mest otroliga destinationer med oss.

✅ Cykling
✅ Guide
✅ Middag

Mötesplats

Tänk på! Avbokning måste ske minst 24 timmar innan avsedd vandring. 

Det händer att vi måste ställa in p.g.a. dåligt väder och då rekommenderar vi att ni behåller er plats och låter oss hjälpa er med att boka ett nytt datum. Om ni mot förmodan inte vill boka om till ett nytt datum gör vi en återbetalning. Vi förbehåller oss rätten att ställa in en vandring vid för få anmälda.

Bokningsförfrågan

Du kanske är intresserad i några av våra andra turer...

Presentkort från great days/ happy day/ före 2024

Hej! Tack för att du har köpt ett presentkort till en av våra produkter. Nedan följer instruktioner till hur du får igenom din bokning ordentligt. Du kan alltid kontakta oss om du har några problem. Om ditt presentkort inte fyller hela beloppet kommer du bli fakturerad i efterhand.

Steg 1

Ange koden: GIFT-CARD-BOOKING i fältet (Kampanjkod / Promo Code).

Steg 2

Ange koden du fått från great / happy days i fältet under bokningsfrågor.

Spela videoklipp