Paddla & Smakvandra Sövdesjön

Tidsåtgång: 6 h
Åldrar: fr 7 år

Turbeskrivning

Tänk dig en heldag i naturen där den är som vackrast – vid en sjö i Skåne!

Vi möts upp kl 10 på förmiddagen vid bryggan för en alkoholfri drink och lite tilltugg och förbereder oss på att hoppa ner i kanoten som ska ta oss en runda runt Sövdesjön. Här kommer vi att uppleva ett par härliga smakstopp utmed vägen.

När vi väl har paddlat en stund så är det dags för att vandra in i den trolska skogen som tar oss till Snogeholms naturreservat. Väl framme kommer det serveras en middag samt ges möjlighet till lite vila och återhämtning.

Efter middagen vandrar vi mot kanoten igen innan vi tar oss med paddeln vidare till sista stoppet där det serveras gott kaffe med goda kaka och choklad & Lakrits. 

I ert sällskap kommer ni ha Annika och /eller Totte på Destination Snogeholm, med er.  De  är oerhört kunnig i området och ni kommer få se allt som är värt att se. När ni kommer fram till stoppen så möter ni Pernilla på Smakupplevelser i Skåne som serverar allt från goda lokala ostar, marmelader och chark samt dryck till middag och kaffe. Vid stoppen kommer det också finnas tillgång att fylla på er vattenflaska om så önskas. 

Ni kommer inte att vara hungriga under dagen!

TÄNK PÅ

Ta bekväma kläder på er och ha ev reservkläder med er för väder. En vattenflaska är också bra.

Vi kommer att tillbringa många timmar ute men vi är ett lite exklusivt sällskap. OM ni har hund med er är det viktigt att den bär flytväst. Säkerheten kommer vara viktig under paddlingen men kanoterna ni lånar är stabila.

Inkluderat / Exkluderat

I varje steg av resan prioriterar vi hållbarhet och ansvarsfull turism. Vi arbetar med lokala samhällen för att säkerställa att våra turer har en positiv inverkan på miljön och de människor vi möter på vägen. Följ med oss ​​på en upptäckts- och utforskningsresa och upptäck världens mest otroliga destinationer med oss.

✅ Kanot, flytväst och guide
✅ mat & dryck under hela turen
✅ om något händer har vi möjlighet att plocka upp eller lösa problem.
❌ alkohol

Mötesplats

Tänk på! Avbokning måste ske minst 24 timmar innan avsedd vandring. 

Det händer att vi måste ställa in p.g.a. dåligt väder och då rekommenderar vi att ni behåller er plats och låter oss hjälpa er med att boka ett nytt datum. Om ni mot förmodan inte vill boka om till ett nytt datum gör vi en återbetalning. Vi förbehåller oss rätten att ställa in en vandring vid för få anmälda.

Bokningsförfrågan

Du kanske är intresserad i några av våra andra turer...

Presentkort från great days/ happy day/ före 2024

Hej! Tack för att du har köpt ett presentkort till en av våra produkter. Nedan följer instruktioner till hur du får igenom din bokning ordentligt. Du kan alltid kontakta oss om du har några problem. Om ditt presentkort inte fyller hela beloppet kommer du bli fakturerad i efterhand.

Steg 1

Ange koden: GIFT-CARD-BOOKING i fältet (Kampanjkod / Promo Code).

Steg 2

Ange koden du fått från great / happy days i fältet under bokningsfrågor.

Spela videoklipp