Christinehof Slottspark

En del av Österlen som visar upp sin prakt genom öppna vyer, lummiga skogspartier och ljuvliga ängar.

Om vandringen

Terrängen är kuperad, så ta bekväma vandringskor och kläder efter väder. Räkna med minst 4 timmars vandring inkl avsmakning.

Om maten

Vi dukar upp härliga delikatesser från små, lokala producenter, med passion för sin tillverkning. Vår guide leder er genom maten, dryckerna, dess härkomst, samt traktens kultur och historia. Ni får smaka på bl a fisk, fågel, ostar, kex, marmelader, olika korvar, svamp och ett stort antal drycker som passar fint till, och mycket mer.

Hundar är tillåtna

Har du hund som du vill ta med så är de varmt välkomna! Det finns dock begränsat antal platser för hundarna, så vänligen var beredd på att det kan visa sig att era hundar inte kan följa med på just den vandring som ni bokar. Även hunden kommer att bjudas på lite delikatesser och vatten.

För att det ändå ska bli en upplevelse för alla i gruppen, vill vi hålla vissa riktlinjer vad gäller hund:

- Hunden måste hållas kopplad under hela vandringen.

- Hunden får inte vistas framme vid matborden. Det kommer finnas möjligheter för hunden att kopplas upp vid varje stopp.

- Alla gillar inte hund (även om vi gör det) så visa hänsyn till gruppen

- Vi vandrar genom ko-hagar och där är det extra viktigt att visa respekt för betesdjuren. Följ guidens instruktioner.  

Startplats för denna smakvandringen

HÄR KAN DU BO

Boka smakvandring här

Kontrollera tillgänglighet och välj den dag som passar. Fyll därefter i uppgifter såsom antal vuxna, antal barn och hundar som ni vill boka.
oktober 2019
mån tis ons tor fre lör sön
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

Priser

Vuxen: 1195 kr/person inklusive mat, dryck och guide
(Köper du två biljetter eller fler betalar du endast 995 kr/biljett)

Barn: 499 kr/barn
(Gäller endast ålder 7–12 år)

Hund: 99 kr/hund

Tänk på! Avbokning måste ske 24 timmar innan avsedd vandring. Därefter får ni gå in på "Mitt konto" och boka om er vandring.

Det händer att vi måste ställa in p.g.a. dåligt väder och då rekommenderar vi att ni behåller er plats och låter oss hjälpa er med att boka ett nytt datum. Om ni mot förmodan inte vill boka om till ett nytt datum gör vi en återbetalning. Vi förbehåller oss rätten att ställa in en vandring vid för få anmälda.

Omdömen för denna smakvandring

Ett stort tack för den mycket trevliga smakvandringen som bjöds den 1 maj. Ni hade ordnat med ett fint väder, dock lite mycket blåst, men det blev bra i alla fall. En väldigt fin runda i vacker natur och med en lagom hastighet så att alla kunde hänga med. Fantastiska produkter från lokala producenter, smakfullt upplagda för oss. En mycket bra presentation av produkterna, och vidare om landskapet. Allt detta blandat med trevliga anekdoter och historier från svunna tider. Vi riktar stor tacksamhet mot Peter och Pernilla.

Per Malmgren, Karin, Annika och Per