Pernilla Lindeberg

När jag fick frågan om att ta över Smakvandring i Skåne var valet solklart. Lika solklart som att jag älskar naturen, maten och människan. Att få driva och utveckla är en passion och att få samarbeta med duktiga producenter som skapar med hjärta & själ är en ynnest. Skåne är fyllt av dessa. I år kommer ni kanske att möta mig som guide på Romeleåsen och Fulltofta och som crew på Christinehof slott. Lugnet i stugan i Blentarp ger harmoni till att vara kreativ och hundarna som får min fritid ger energi. 

Säsongen 2020 känns alldeles extra bra. Vi har funnit nya producenter och skapat nya event. Jag ser fram emot att smakvandra med er.

pernilla_800px.jpg
malin_ny.jpg

Malin Sparrman

Mathantverksnörd, naturälskare och Skånefan. Född i Lund uppvuxen i Örebro och är så att säga en hemvändare till min egen lycka. Intresserad av kulturhistoria, konst och hantverk av alla slag. 

Att guida människor i mat och natur är fantastiskt. 

Calle​ Tempte

Utomhusaktiviteter & mat är stora intressen för mig. Driver 167 m.ö.h som är gruppaktiviteter för företag. Eftersom jag drivit Smakvandringarna tidigare var det en självklarhet att fortsätta som en del av företaget för att jobba med maten och människorna är fantastiskt. 

Vi ses på en vandring eller gruppaktivitet i skogen vid The Lodge.

167