Pernilla Lindeberg

När jag fick frågan om att ta över Smakvandring i Skåne var valet solklart. Lika solklart som att jag älskar naturen, maten och människan. Att få driva och utveckla är en passion och att få samarbeta med duktiga producenter som skapar med hjärta & själ är en ynnest. Skåne är fyllt av dessa. I år kommer ni kanske att möta mig som guide på Romeleåsen och Christinehof.  Tempot i Malmö där jag tillbringar fritiden blir kreativt tänkande till det lugna i skogen ute vid Romeleåsen och hundarna som får min fritid ger energi. 

Kommande säsongen känns alldeles extra bra. Vi har funnit nya producenter och skapat nya event. Jag ser fram emot att smakvandra med er. Vi ses väl?

pernilla_800px.jpg
malin_ny.jpg

Malin Sparrman

Mathantverksnörd, naturälskare och Skånefan. Född i Lund uppvuxen i Örebro och är så att säga en hemvändare till min egen lycka. Intresserad av kulturhistoria, konst och hantverk av alla slag. Jobbar med hemkunskap i skolan till vardags och ser massor av kopplingar mellan det lokala och skolvärlden

Att guida människor i mat och natur är fantastiskt. Jag har jobbar som guide för smakvandringarna i 7 år nu.

Calle​ Tempte

Utomhusaktiviteter & mat är stora intressen för mig. Driver 167 m.ö.h som är gruppaktiviteter för företag. Eftersom jag drivit Smakvandringarna tidigare var det en självklarhet att fortsätta som en del av företaget för att jobba med maten och människorna är fantastiskt. 

Vi ses på en vandring eller gruppaktivitet i skogen vid The Lodge.

167