Smakvandring Liten

Tidsåtgång: 1–1,5 h
Åldrar: Alla

Turbeskrivning

Smakvandring Liten innehåller en smakstation med ostar, kex/knäckebröd, chark samt något annat tilltugg och drycker. Därför passar den bäst som ett avbrott under Er konferensdag eller alternativt som en alkoholfri ”fördrink´s vandring” före middagen. Att sträcka på benen och komma ut i friska luften en stund är alltid uppskattat. Att dessutom få sig något gott att äta och dricka från det lokala köket är fantastiskt!

Klicka på ”Boka Smakvandring” på denna sida för information om hur vi kan skapa det bästa eventet till er grupp.

Pris: från 4.950 kr (upp till 10 personer sen tillkommer 495:-/person)

Inkluderat / Exkluderat

I varje steg av resan prioriterar vi hållbarhet och ansvarsfull turism. Vi arbetar med lokala samhällen för att säkerställa att våra turer har en positiv inverkan på miljön och de människor vi möter på vägen. Följ med oss ​​på en upptäckts- och utforskningsresa och upptäck världens mest otroliga destinationer med oss.

✅ All mat & dryck
✅ Guidning
✅ Upp till 10 personer sen tillkommer 495:-/person

Mötesplats

Tänk på! Avbokning måste ske minst 24 timmar innan avsedd vandring. 

Det händer att vi måste ställa in p.g.a. dåligt väder och då rekommenderar vi att ni behåller er plats och låter oss hjälpa er med att boka ett nytt datum. Om ni mot förmodan inte vill boka om till ett nytt datum gör vi en återbetalning. Vi förbehåller oss rätten att ställa in en vandring vid för få anmälda.

Bokningsförfrågan

Behandlingen av dina personuppgifter hanteras enligt reglerna för GDPR och dataskyddförordningen.

Ni kanske är intresserad i några av våra andra turer...

Presentkort från great days/ happy day/ före 2024

Hej! Tack för att du har köpt ett presentkort till en av våra produkter. Nedan följer instruktioner till hur du får igenom din bokning ordentligt. Du kan alltid kontakta oss om du har några problem. Om ditt presentkort inte fyller hela beloppet kommer du bli fakturerad i efterhand.

Steg 1

Ange koden: GIFT-CARD-BOOKING i fältet (Kampanjkod / Promo Code).

Steg 2

Ange koden du fått från great / happy days i fältet under bokningsfrågor.

Spela videoklipp