Smakvandring Stor

Tidsåtgång: 3-4 h
Åldrar: Alla

Turbeskrivning

Smakvandring Stor innehåller flera olika smakstationer med ett mättande utbud av skånska delikatesser och drycker. Här finns gott om tid till reflektioner & samtal i arbetslaget eller med kunderna samtidigt som ni njuter av lokala delikatesser i en fantastisk natur. Vandringen är ca 6 km och eventet ses som en middag.

Smakvandringen utgår från The lodge på Romeleåsen eller Christinehof slott på Österlen

Är ni ett företag i Malmö, Lund eller Helsingborg så finns det möjligheter till Guidade Smakturer. Läs mer på www.malmoguidedtours.se

Pris: från 10.660 kr ex moms (upp till 10 personer sedan tillkommer 1066:-/person)

Inkluderat / Exkluderat

I varje steg av resan prioriterar vi hållbarhet och ansvarsfull turism. Vi arbetar med lokala samhällen för att säkerställa att våra turer har en positiv inverkan på miljön och de människor vi möter på vägen. Följ med oss ​​på en upptäckts- och utforskningsresa och upptäck världens mest otroliga destinationer med oss.

✅ All mat & dryck
✅ Guidning
✅ Upp till 10 personer sedan tillkommer 1066:-/person

Mötesplats

Tänk på! Avbokning måste ske minst 24 timmar innan avsedd vandring. 

Det händer att vi måste ställa in p.g.a. dåligt väder och då rekommenderar vi att ni behåller er plats och låter oss hjälpa er med att boka ett nytt datum. Om ni mot förmodan inte vill boka om till ett nytt datum gör vi en återbetalning. Vi förbehåller oss rätten att ställa in en vandring vid för få anmälda.

Bokningsförfrågan

Behandlingen av dina personuppgifter hanteras enligt reglerna för GDPR och dataskyddförordningen.

Ni kanske är intresserad i några av våra andra turer...

Presentkort från great days/ happy day/ före 2024

Hej! Tack för att du har köpt ett presentkort till en av våra produkter. Nedan följer instruktioner till hur du får igenom din bokning ordentligt. Du kan alltid kontakta oss om du har några problem. Om ditt presentkort inte fyller hela beloppet kommer du bli fakturerad i efterhand.

Steg 1

Ange koden: GIFT-CARD-BOOKING i fältet (Kampanjkod / Promo Code).

Steg 2

Ange koden du fått från great / happy days i fältet under bokningsfrågor.

Spela videoklipp